JE AUTO SNEL EN GEMAKKELIJK NAAR AUTOSLOPERIJ DENHAAG

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
 • Certified Clients
 • Sloperij Den Haag

  Gepost op: 09-10-2014

  Een bonafide sloperij vinden Den Haag


  Als je een dienst afneemt of ergens iets gedaan wilt krijgen, dan doe je het liefst zaken met mensen die betrouwbaar zijn. Dat geldt waarschijnlijk ook wanneer je een sloperij zoekt. De laatste jaren krijgen wij steeds vaker te horen dat sommige mensen slechte dingen hebben gehoord over de autosloperij en dan doelen we vooral op tussenhandelaren uit deze branche.

  Sommige mensen denken zaken te doen met een autosloperij in Den Haag, maar het blijkt dan een tussenpersoon te zijn. Deze tussenpersoon kan de sloopauto in kwestie dusdanig afkraken dat je er soms geen eens een vergoeding voor krijgt. Mensen zijn dan zo overdonderd door de toon van de handelaar dat ze toestemmen en akkoord gaan met een veel lager bedrag.  Soms moet je zelfs een bedrag betalen aan de handelaar om van je sloopauto af te  geraken. Dit is echter iets wat niet hoort, want een sloopauto in Den Haag zou eigenlijk zelfs geld op moeten leveren. Een sloopauto heeft namelijk nog aardig wat onderdelen die bruikbaar kunnen zijn en die prima geschikt zijn om her te gebruiken. Dit onderschatten veel mensen nogal eens.  Kies daarom voor een betrouwbare partij en kies bij voorkeur voor een sloperij in Den Haag die je auto gratis kan komen ophalen. Bovendien zijn er veel bedrijven die wel een vergoeding geven en die betrouwbaar te werk gaan. Zorg er ook voor dat je een vrijwaringsbewijs krijgt. Een vrijwaringsbewijs is nodig om er voor te zorgen dat je geen belasting meer hoeft te betalen en bovendien hoef je ook geen verzekeringspremie meer te betalen. 

Gratis Ophaalservice sloopauto

Autoservice, gratis ophalen

Bij autosloperij Den Haag bent u op het juiste adres voor de meest gebruiksvriendelijke service voor uw sloopauto. Hieronder vindt u de voordelen van de service die wij aanbieden voor klanten die problemen hebben met hun voertuig. Maak meteen een afspraak als u graag van een sloopauto af wil, in veel gevallen levert dit nog geld op ook!

 • Beschikbaar in heel het land
 • Milieuvriendelijke recycling
 • Klantvriendelijke en duidelijke communicatie
 • GRATIS RDW vrijwaringsbewijs

AUTO ONDERDELEN

Auto onderdelen

Maar ook voor auto-onderdelen, gebruikt of nieuw, bent u bij Autosloperijdenhaag.nl op het juiste adres. Wij hebben vrijwel alle auto-onderdelen op voorraad ongeacht het type of merk! De auto onderdelen zijn scherp geprijsd en direct leverbaar. Bovendien krijg je een garantie van minimaal drie maanden! Via het onderstaande formulier neem je contact met ons op.

 • Auto-onderdelen voor elk type, merk en bouwjaar
 • Gebruikte en nieuwe kwaliteits auto-onderdelen
 • Minimaal drie maanden garantie
 • Gratis levering in heel Nederland

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke Recycling

Het recyclen van sloopauto's gebeurt op een professionele locatie waar milieuvriendelijk een auto gedemonteerd wordt. Momenteel wordt 95% van een auto in Nederland hergebruikt.

Import en export auto'sLandelijke dekking

Een autosloperij is online eenvoudig te vinden in Den Haag. Vaak werken autodemontage bedrijven landelijk voor het ophalen van uw sloopauto en de verkoop van gebruikte auto onderdelen.

Gratis ophalen sloopautoWerkwijze autosloperij?

Wanneer je eigenaar bent van een sloopauto dan kun je deze eenvoudig aanbieden in Schravenhage. Er wordt dan snel contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Contact gegevens

© Copyright Van der Ven Auto’s