JE AUTO SNEL EN GEMAKKELIJK NAAR AUTOSLOPERIJ DENHAAG

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
 • Certified Clients
 • Autosloop in Den Haag

  Gepost op: 09-10-2014

  Een goede autosloop vinden die een redelijke vergoeding geeft in Den Haag

  Als je her en der gaat kijken zie je dat veel autosloperijen geen vergoeding geven voor een sloopauto. Er zijn zelfs bedrijven die een vergoeding vragen voor het ophalen van je sloopauto. Het is belangrijk om te beseffen dat veel sloopbedrijven die geheel gratis doen. Daarnaast kun je ook altijd een vergoeding voor je sloopauto krijgen in Den haag. Het is goed om te weten dat dit zo is, want zo hoef je je niet te laten afschepen met het excuus dat je auto niks waard is. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen. Een auto die totaal is uitgewoond zal weinig geld opleveren. Voor het verkopen van je sloopauto in een stad als Amsterdam of Den Haag kun je kijken op autosloop Den Haag of autosloop Amsterdam.  Hoeveel geld krijg ik voor mijn sloopauto bij de Autosloop?

  Het is afhankelijk van de staat van je auto hoeveel geld je krijgt voor je sloopauto in Den Haag. Dit is natuurlijk vrij logisch. Soms kan een sloopauto nog best wat opleveren. Dit kan zijn wanneer je een reparatie te duur vindt en dat de reparatie qua prijs hoger is dan de economische waarde van de auto. In dat geval is het zonde om je auto te repareren, omdat je auto over een tijdje opnieuw te maken kan krijgen met een mankement. Je weet dan niet hoeveel je kwijt bent. Een dergelijke auto kun je ook verkopen aan een handige jongen bij een autosloop Den Haag. Veel sleutelaars zijn op zoek naar auto’s die min of meer zijn afgeschreven. Zij knappen de auto op en verkopen deze weer door. 

Gratis Ophaalservice sloopauto

Autoservice, gratis ophalen

Bij autosloperij Den Haag bent u op het juiste adres voor de meest gebruiksvriendelijke service voor uw sloopauto. Hieronder vindt u de voordelen van de service die wij aanbieden voor klanten die problemen hebben met hun voertuig. Maak meteen een afspraak als u graag van een sloopauto af wil, in veel gevallen levert dit nog geld op ook!

 • Beschikbaar in heel het land
 • Milieuvriendelijke recycling
 • Klantvriendelijke en duidelijke communicatie
 • GRATIS RDW vrijwaringsbewijs

AUTO ONDERDELEN

Auto onderdelen

Maar ook voor auto-onderdelen, gebruikt of nieuw, bent u bij Autosloperijdenhaag.nl op het juiste adres. Wij hebben vrijwel alle auto-onderdelen op voorraad ongeacht het type of merk! De auto onderdelen zijn scherp geprijsd en direct leverbaar. Bovendien krijg je een garantie van minimaal drie maanden! Via het onderstaande formulier neem je contact met ons op.

 • Auto-onderdelen voor elk type, merk en bouwjaar
 • Gebruikte en nieuwe kwaliteits auto-onderdelen
 • Minimaal drie maanden garantie
 • Gratis levering in heel Nederland

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke Recycling

Het recyclen van sloopauto's gebeurt op een professionele locatie waar milieuvriendelijk een auto gedemonteerd wordt. Momenteel wordt 95% van een auto in Nederland hergebruikt.

Import en export auto'sLandelijke dekking

Een autosloperij is online eenvoudig te vinden in Den Haag. Vaak werken autodemontage bedrijven landelijk voor het ophalen van uw sloopauto en de verkoop van gebruikte auto onderdelen.

Gratis ophalen sloopautoWerkwijze autosloperij?

Wanneer je eigenaar bent van een sloopauto dan kun je deze eenvoudig aanbieden in Schravenhage. Er wordt dan snel contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Contact gegevens

© Copyright Van der Ven Auto’s