AUTOSLOPERIJ IN REGIO DEN-HAAG

 • Autosloperij Den Haag

  Gepost op: 08-09-2014

  De autosloperij in Den Haag was in het verleden een bruisende business met vele honderden tot duizenden gelukszoekers. Dat is vandaag de dag wel anders. Alles is veel professioneler geworden en ook steeds strenger. Je kunt ook niet zo maar een sloperij beginnen, want hiervoor gaat een streng proces aan vooraf. Denk aan vergunningen bij gemeenten, het verkrijgen van subsidies, certificaten en noem maar op. Allesbehalve eenvoudig.
  Hoog recycle percentage in Den Haag

  Vanaf de jaren negentig is het recycle ook sterk toegenomen. Van 1 januari 1995 had men het over een verwijderingsbijdrage voor autowrakken in Nederland en dus tevens in Den haag. Het hergebruik is mede daardoor gestegen van 75 tot 86 procent. Om een hergebruik van 95% te behalen moest er vooral gekeken worden naar het afval dat nog uit de shredders komt. In deze grote installaties worden autowrakken fijn gemalen en worden kunststoffen, metalen en glas gescheiden. Door toepassing van nieuwe technieken moest het restafval nog beter geschieden worden.   

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke Recycling

Het recyclen van sloopauto's gebeurt op een professionele locatie waar milieuvriendelijk een auto gedemonteerd wordt. Momenteel wordt 95% van een auto in Nederland hergebruikt.

Import en export auto'sLandelijke dekking

Een autosloperij is online eenvoudig te vinden in Den Haag. Vaak werken autodemontage bedrijven landelijk voor het ophalen van uw sloopauto en de verkoop van gebruikte auto onderdelen.

Gratis ophalen sloopautoWerkwijze autosloperij?

Wanneer je eigenaar bent van een sloopauto dan kun je deze eenvoudig aanbieden in Schravenhage. Er wordt dan snel contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Contact gegevens

© Copyright 2014 Van der Ven Auto’s