AUTOSLOPERIJ IN REGIO DEN-HAAG

 • Professionele autosloop in Den Haag

  Gepost op: 09-09-2014

  De autosloop bestaat al vele tientallen jaren en eigenlijk een kleine honderd jaar. Eigenlijk kun je er vanuit gaan dat de autosloop in Den haag al net zo lang bestaat als de eerste wagens. In de beginjaren van de auto waren er waarschijnlijk nog niet eens zoveel auto’s, maar de laatste tientallen jaren zijn er steeds meer sloperijen gekomen. Vooral de jaren zeventig en jaren tachtig waren wat dat betreft tropenjaren. 
  In 1995 telde Nederland circa 2000 autosloperijen. Dat is natuurlijk een groot aantal en dat aantal is gelukkig wel afgenomen, want veel bedrijven namen het niet echt nauw met de regels. Veel bedrijven gingen nogal milieuverontreinigend te werk en dumpten soms onderdelen ergens in het bos of weiland, met alle gevolgen van dien. Ook lekten er vaak vele stoffen uit de auto, zo de natuur in. Denk maar een benzine en andere denkbare vloeistoffen uit de auto. Dit is natuurlijk bijzonder slecht voor het milieu in Nederland maar ook in Den Haag.


   


  Sinds medio jaren negentig is het voor veel bedrijven moeilijker om een bedrijf te beginnen in Den Haag dat aan auto slopen doet. Je hebt er verstand voor nodig, maar bovenal veel vergunningen en dergelijk benodigdheden. Heb je dit niet, dan kun je het wel vergeten. Op dit moment zijn er misschien nog enkele honderden goede autosloop bedrijven actief in de branche. In vergelijking met vroeger is dat vanzelfsprekend een grote daling. Het grootste gedeelte van de bedrijven die nog werkzaam zijn in de branche, richten zich op onder meer het verkopen van onderdelen. Veel particulieren en autogarages profiteren hier van, want zo kun je goedkoop aan onderdelen in Den Haag en in Nederland komen. 


   


   


   

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke Recycling

Het recyclen van sloopauto's gebeurt op een professionele locatie waar milieuvriendelijk een auto gedemonteerd wordt. Momenteel wordt 95% van een auto in Nederland hergebruikt.

Import en export auto'sLandelijke dekking

Een autosloperij is online eenvoudig te vinden in Den Haag. Vaak werken autodemontage bedrijven landelijk voor het ophalen van uw sloopauto en de verkoop van gebruikte auto onderdelen.

Gratis ophalen sloopautoWerkwijze autosloperij?

Wanneer je eigenaar bent van een sloopauto dan kun je deze eenvoudig aanbieden in Schravenhage. Er wordt dan snel contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Contact gegevens

© Copyright 2014 Van der Ven Auto’s